Chow Fai og Kapo, Fra Hongkong til Klepp stasjon

Presteparet fra Hongkog kom til Norge 19. april og skal være her til 15. juni. De leder en voksende menighet i millionbyen, så overgangen er stor til KS som med sine knappe 2000 innbyggere ikke rommer en kvart av ei større boligblokk i Hongkong.

De er på studiepermisjon og deres ønske for de to månedene i Norge er både å hvile fra en krevende tjeneste i Hongkong, men også å bidra inn i menigheten på Klepp stasjon. De har tre hovedfokus:
- bygge sunne cellegrupper, som sammen når ut til nye mennesker.
- bygge modne disipler gjennom "en- til- en" relasjoner,
- nå ut til nye mennesker med evangeliet gjennom forskellige former for "Outreach".

Flere i KSK har snakket om å servere kaffe til reisende, og nå tilbyr Chow Fai å lage en kinesisk nistepakke vi også kan sende med dem for en god start på dagen og et lite tegn på godhet fra Kjerka de går forbi hver eneste dag. Har du/dere tenkt i disse baner, så er sjansen nå til å gå.  ”Just do it!” Snakk med Chow Fai eller Frod